Tampereen Kitaraseura ry
Etusivu|Hallitus|Säännöt|Historiikki|Ajankohtaista|Ilmoitustaulu|Akordi
Seuran jäseneksi|Postilaatikko|Linkkejä

- Historiikki -

Tampereen Kitaraseura ry perustettiin 15. joulukuuta 1971. Perustavassa kokouksessa olivat läsnä nimilistaan kirjoitetussa järjestyksessä Kari Äikäs, Anssi Suomalainen, Esko Koivisto, Kari Peitsamo, Seppo Salo, Heikki Näreikkö, Tapio Sandström, Heimo Lajunen, Kimmo Lehtonen, Jorma Kauppinen, Kari Suoniemi, Hannu Rantala, Jaakko Silvennoinen, Matti Rauhala, Kaarlo Kanerva, Veikko Neva ja Ossi Niemistö.

Kokous Hotelli Emmauksessa 23.2.-73:
J. Silvennoinen (t.vas), J. Kauppinen,
K. Äikäs (e.oik).

10-v.juhlatilaisuus ravintola Kustaa III:ssa
10.11.-81. A. Suomalainen (vas.), I. Ketonen, K.
Suoniemi, M. Rauhala, J. Silvennoinen, Hannu
Rantala ja K. Äikäs.

Kokouksen yksimielinen päätös oli perustaa Tampereen Kitaraseura -niminen yhdistys. Seuraavassa kokouksessa Kalevan Killassa tammikuun 15 p:nä 1972 valittiin seuralle johtokunta, johon kuuluivat puheenjohtajana Jaakko Silvennoinen, sihteerinä Jorma Kauppinen, rahastonhoitajana Anssi Suomalainen ja jäseninä Martti Rauhala ja Kari Äikäs.

- Keskeisiä päivämääriä -

15.12.1971 perustava kokous kahvila Tikankolossa.
12.01.1972 järjestäytymiskokous Kalevan Killassa.
12.02.1973 seuran rekisteröintianomus jätettiin maistraattiin.
17.01.1974 Tampereen Kitaraseura merkittiin yhdistysrekisteriin.

suomeksi
 in English