Tampereen Kitaraseura ry
Etusivu|Hallitus|Säännöt|Historiikki|Ajankohtaista|Ilmoitustaulu|Akordi
Seuran jäseneksi|Postilaatikko|Linkkejä

- Liity seuran jäseneksi -

Liittymällä tuet seuran toimintaa, jonka tavoitteena on rikastuttaa, levittää ja tehdä tunnetuksi kitaramusiikkia sekä parantaa harrastajien teknistä ja taiteellista osaamista. Pääasiallisia toimintamuotojamme ovat tiedottaminen, konserttien järjestäminen, kurssit, opintomatkat, kokoukset sekä yhteydenpito muihin seuroihin ja kitaristeihin.

Jäsenetuina saat alennuksia kitaraseuran järjestämistä konserteista. Käytössäsi ovat myös seuran kotisivut, sähköinen postituslista ja ilmoitustaulu.

Vuoden 2017 jäsenmaksun 10€ voit maksaa vanhan käytännön mukaan joko suoraan hallituksen jäsenille tai tilille Danske Bank, FI88 8000 1402 1143 92. Lisää maksun "viesti"-sarakkeeseen: JM 2017 postiosoite + mahdollinen sähköpostiosoitteesi.

Jos et tahdo liittyä jäseneksi ja toivot seuran tiedottavan sähköpostitse ajankohtaisista tapahtumista voit myös liittyä postituslistallemme ilmoittamalla nimesi ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen toni.t.tatti (at) gmail.com.

suomeksi
 in English